Uitnodiging!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Beperk uw schades met de Logistic Experience

 

Bent u werkzaam in de logistieke sector? Dan nodigen wij u graag uit voor een Logistic Experience op woensdag 13 maart a.s. bij Lobeco Fire + Security te Den Haag. In onze fraaie Experience ruimte kunt u deelnemen aan een kosteloze logistieke kennissessie om schades en verlieskosten te voorkomen.

Tijdens deze kennissessie bundelen drie partijen hun krachten. Deze partijen willen graag hun kennis met u delen om: kosten te besparen op transportschades en aansprakelijkheden te voorkomen. De Logistic Experience reikt u hiervoor de middelen aan die op een praktische wijze ingevoerd kunnen worden. Niet alleen schades maar ook procesverbeteringen en transportefficiency kunnen hierdoor positief beïnvloed worden.

De Logistic Experience wordt gezamenlijk georganiseerd door:

  • Berkhoudt Risk-Awareness Consultant – Inventariseert risico analyses en brengt verlieskosten en derving aan het licht, waardoor kosten  kunnen worden bespaard.
  • Herenvest Corporate Risk Management – De meest innovatieve en maatwerk gedreven adviseur voor de transport en logistieke sector.
  • Lobeco Fire + Security – Toont maatregelen en intelligente oplossingen om schade te beperken.

Kortom, een leerzame middag waarin wij u op een nieuwe manier informeren. De Logistic Experience begint om 15:00 uur en eindigt rond 18:30 uur. Na afloop van deze experience nodigen wij u graag uit om samen met elkaar te genieten van een hapje en een drankje en te netwerken over alles wat zowel Lobeco, Berkhoudt en Herenvest u te bieden heeft.

U kunt zich kosteloos inschrijven voor deze informatieve Experience via de volgende link:

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *